Miliardarii lumii nu au fost niciodată mai bogați, în ciuda pandemiei. Cu cât a crescut averea acestora

miliardari
miliardari

Deși omenirea este în plină pandemie și se confruntă cu probleme economice majore, averea miliardarilor lumii a crescut considerabil. 

Miliardarii nu au fost niciodată mai bogați în ciuda pandemiei, scrie CNN News. Bogăția miliardarilor lumii a atins un nou record, chiar în mijlocul pandemiei, pe măsură ce revenirea stocurilor din tehnologie a stimulat averea elitei globale.

Averea miliardarilor a crescut la 10,2 trilioane de dolari la sfârșitul lunii iulie, în creștere față de un vârf anterior de 8,9 trilioane de dolari în 2017, potrivit unui raport al băncii elvețiene UBS și PwC. Numărul total al miliardarilor a crescut cu 31, la 2.189 din 2017.

Unii se îmbogățesc mai repede

Cu toate acestea, unii miliardari se îmbogățesc mult mai repede decât alții. Pandemia a accelerat o divergență în creștere a bogăției între inovatorii în tehnologie, asistență medicală și industrie și antreprenorii din domenii precum divertisment, servicii financiare și imobiliare, se arată în raport.

Raportul vine pe fondul îngrijorării tot mai mari a faptului că pandemia va aprofunda inegalitățile economice, inclusiv în domenii precum veniturile, educația și asistența medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel