Mike Tyson, mărturie cutremurătoare: Sunt pe moarte - VIDEO

mike_tyson8_gr
mike_tyson8_gr

Fostul boxer Mike Tyson a șocat în timpul unei conferințe de presă desfășurată sâmbătă, mărturisind auditoriului că se luptă cu o dependență. În opinia celor mai mulți, Tyson părea să-și revină în ultima perioadă, atât fizic, dar și psihic. Sportivul spune însă că e dependent de droguri și alcool, iar starea lui ar putea fi mai gravă ca niciodată.

Cei mai mulți credeau că Mike Tyson e pe drumul cel bun: își începuse cariera ca promoter și slăbise aproximativ 45 de kg. În timpul unei conferințe de presă din New York, la Turning Stone Resort, fostul boxer a afirmat că și-a mințit apropiații și că din cauza drogurilor și a alcoolului pe care le consumă în continuare ar putea fi într-o stare foarte gravă.

"Sunt un tip rău câteodată. Am făcut multe fapte rele și vreau să fiu iertat. Și pentru ca eu să fiu iertat, am nevoie ca ei să mă ierte. Vreau să-mi schimb viața, vreau o altă viață. Vreau să trăiesc treaz. Nu vreau să mor. Sunt pe punctul de a muri, pentru că sunt un alcoolic înrăit.

Nu am mai consumat alcool și droguri de șase zile, iar pentru mine asta reprezintă un miracol. I-am mințit pe toți cei care cred că sunt treaz, dar nu sunt. Asta e a șasea zi. Nu le voi mai consuma niciodată", a declarat Mike Tyson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel