Mike, iubitul Iuliei Albu, prima apariție. ”El e?!” Delia: Nimeni nu se aștepta. Era foarte emoționat

Mihai Alexandru a venit la iUmor pentru a face roast-ul la care Iulia Albu nu se aștepta.

Atunci când Iulia Albu l-a văzut intrând pe scena iUmor, a fost extrem de surprinsă. Mihai Alexandru, partenerul celebrului designer, a venit pentru a-i face un roast în cadrul emisiunii.

„Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. (…) Am venit din dragoste. O iubesc pe Iulia”, a spus Mihai Alexandru. Acesta a dezvăluit că pentru apropiați este Mike și a venit la emisiune în calitate de partener al Iuliei.

„A fost un blind date. Un blind date de succes”, a povestit Iulia Albu despre cum l-a cunoscut pe Mihai. „Era foarte arogant și înțeleg că și el a avut aceeași părere despre mine”, a mai povestit designerul, precizând că la prima întâlnire el era foarte bine îmbrăcat.

„Viața cu Iulia e ca o probă de viteză cu obstacole”, a povestit Mihai Alexandru.

„Vorbiți exact la fel”, a remarcat Mihai Bendeac.

Partenerul Iuliei a spus că viața cu creatoarea de modă este o lecție continuă. „Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi. Ea face roast de când se știe”, a mai zis Mihai Alexandru.

Partenerul Iuliei a luat-o la roast și pe Delia, spunându-i că designerul de modă o apreciază foarte mult: „Zice că tu ai cea mai mare carismă dintre toate femeile fără farmec pe care le știe.”

Pentru că a avut nevoie de apă, Iulia Albu a urcat pe scenă, i-a oferit un sărut și un pahar cu apă.

2. -imagine fara descriere- (iubitul_iuliei_albu_captura_iumor_74381200.jpg)

Mihai Alexandru a vorbit și despre Paraziții și muzica lor.

„De fiecare dată când vă vedeam, nu știam care este Cheloo și care este Ombladon. Aceeași problemă o am și acum. Nu știam care e Copoț și care e Badea”, a explicat Mike.

La final, Mihai Alexandru i-a dedicat iubitei sale o melodie cântată de el la vioară. Acesta nu a dorit să plece de pe scenă fără să îi adreseze o întrebare Iuliei Albu. „Nu crezi că este momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine", a zis Mihai Alexandru.

„Nimeni nu se aștepta, nici măcar Iulia. Este prima lui apariție. Eu nu l-am văzut până acum. Era foarte emoționat”, a spus, ulterior, Delia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel