Mihail Neamțu o ARDe pe Elena Udrea

neamtu1
neamtu1

Fostul partener de la ARD al Elenei Udrea, Mihail Neamțu, face un rechizitoriu dur la adresa fostului președinte al PDL București, proaspăt deputat de Roman.

 Președintele Noua Republică, Mihail Neamtu, a atacat-o indirect pe Elena Udrea, după ce aceasta a câștigat mandatul de deputat în colegiu Roman, afirmând că după "autogolul" de la București, aceasta se laudă cu "un gol din pinalti la Roman".

 "Pe mine mă irită faptul că, după un autogol la Bucureşti, te lauzi că ai dat un gol din pinalti la Roman. Nu te poţi lăuda, după ce ai făcut o cruce după modelul Caraiman - Bucegi, la Roman, nu te poţi lăuda cu o mare victorie personală", a declarat Neamţu la o emisiune de la Nașul TV.

 Preşedintele partidului Noua Republică a făcut referire la faptul că Elena Udrea şi-a dat demisia, în luna iunie, din fruntea PDL Bucureşti, după rezultatele slabe la alegerile locale din 10 iunie. Apoi a candidat într-un colegiu din Neamţ.

Elena Udrea a obținut un loc de parlamentar la redistribuire, după ce la alegerile din 9 decembrie a obținut 42,46 la suta din sufragii, clasându-se pe poziția a doua, dupa liberalul Liviu Brătescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel