Mihail Neamțu, mesaj FERM despre Primăria București. „Dacă un singur consilier PNL sau USR se îmbolnăvește...”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Politicianul PMP Mihail Neamțu a expus o situație interesantă legată de Nicușor Dan și Primăria Generală a Capitalei, pe Facebook.

„La noi mereu se vorbește mai mult despre oameni și mai puțin despre proiecte. Am auzit zilele acestea formula «Mihai Neamțu viceprimar la Capitală». O fi? N-o fi? Susținerea Mișcării Populare mă onorează. Premierul Orban a spus că este o opțiune de luat în calcul. Decizia finală rămâne, însă, la Nicușor Dan (care n-are o majoritate confortabilă dacă un singur consilier PNL sau USR absentează, se îmbolnăvește ori defectează...)”, a scris Neamțu, pe pagina sa de Facebook, subliniind situația fragilă din Consiliul General.

„Totuși, e bine să știți că Muzeul Dictaturii Comuniste ar fi, pentru mine, o prioritate a instituțiilor culturale din Primăria Generală. A sosit timpul ca și românii — după cehi, unguri, polonezi sau baltici — să omagieze rezistența intelectualilor în timpul comunismului. A sosit ceasul redescoperirii poveștilor adevărate despre oameni ca Dinu Pillat (poet și scriitor, 1921-1975), Nicolae Steinhardt (specialist în drept devenit monahul de la Rohia), Constantin Noica (filozoful de la Păltiniș), Alexandru Paleologu (eseist, 1919‑2005), Theodor Enescu (critic de artă, 1926‑1998) sau Petre Țuțea (gânditor socratic, 1902‑1991)”, a continuat politicianul.

Postarea integrală poate fi citită mai jos

La noi mereu se vorbește mai mult despre oameni și mai puțin despre proiecte. Am auzit zilele acestea formula „Mihai...

Publicată de Mihail Neamtu pe Duminică, 4 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel