Mihail Neamțu a decis: nu candidează la președinția României în 2014

neamtu2-278x207
neamtu2-278x207

Preşedintele partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, nu va candida în 2014 la alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut chiar de către liderul NR, sâmbătă, înainte de prima Adunare Naţională din acest an a partidului, de la Sibiu, cu mențiunea că va căuta "un Steve Jobs al politicii româneşti" pentru funcţia supremă de la Cotroceni.

"Noi îl căutăm pe Steve Jobs al politicii româneşti pentru funcţia de preşedinte al României. Noua Republică ia în calcul propulsarea unui candidat propriu, dar el trebuie să vină din societate românească. (...) Eu nu mă văd un Steve Jobs, mă văd un mijlocitor. Căutăm acest om să ne reprezinte în afara tuturor partidelor deja existente", a spus Mihail Neamţu, citează Agerpres.

Prima Adunare Naţională din acest an a NR va oferi cadrul propice pentru discuții cu cei peste o sută de reprezentanţi ai celor 30 de filiale judeţene ale partidului, despre candidaţii la europarlamentare, dar şi despre afilierea la Alianţa conservatorilor şi reformiştilor europeni, a mai precizat Mihail Neamțu.

Partidul Noua Republică doreşte să aibă o listă proprie de 31 de candidaţi "foarte bine aleşi, pe sprânceană", la alegerile europarlamentare de anul viitor şi o listă proprie de candidaţi la localele şi parlamentarele din 2016.

"Noi suntem singurul partid al cetăţenilor.(...) Astăzi noi facem istorie. Este pentru prima dată când România asistă la naşterea unui partid născut, iar nu făcut şi mai ales, nu contrafăcut.(...)Noi suntem un partid autentic de dreapta", a adăugat Mihail Neamţu.

Potrivit acestuia, partidul Noua Republică este singurul din România care organizează "Ziua Porţilor Deschise".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel