Mihail Neamțu, în căutarea Hospice Casa Speranței: Unii au ajuns pe lună, eu am ajuns pe strada Aristotel

Mihail Neamțu transmite prin intermediul unui clip postat pe Facebook că, tot pedalând prin Capitală în căutarea Hospice Casa Speranței, a ajuns pe strada Aristotel, pe care a căutat-o toată viața și care întâmpină pe oricine cu "o domesticitate rurală".  

Liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamțu, dorește astfel să atragă atenția că starea străzilor din București nu este una demnă de o capitală europeană.

"Unii au ajuns pe lună, eu am ajuns pe strada Aristotel, tot pedalînd vreo 20 kilometri în căutarea Hospice Casa Sperantei! Ce ispravă minunată a unor filantropi români, britanici, francezi...", a scris Mihail Neamțu pe Facebook, unde a postat clipul realizat la intrarea pe strada Aristotel.

"Bună ziua, dragi prieteni! Iată strada pe care am căutat-o o viață. E strada Aristotel din zona Plumbuita a Bucureștiului. Vă rugăm să privim spre această stadă minunată. E o stradă care nu are probleme cu linia dreaptă, e o stradă care nu și-a pus încă problema neapărat a canalizări. Este o stradă din București, în plin sector cred că... habar n-am, sector 2, 3, aproape că nu mai contează. E zona Tei, e zona Plumbuita care ne întâmpină cu o domesticitate rurală, dar unde, iată, numele lui Aristotel a câștigat dreptul la glorie. Să-i mulțumim și lui Aristotel pentru că ne-a învățat cum să gândim. Timp de 2.500 de ani ne-am ghidat și după Aristotel, urmează probabil strada Platon. Vă țin la curent. O zi excepțională vă doresc. La revedere", transmite Mihail Neamțu în clipul postat pe pagina sa de Facebook.

 Vezi AICI clipul 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel