Mihail Neamțu, dezvăluiri despre alegerile prezidențiale

Costul minim al unei campanii electorale pentru un partid care vizează un electorat de mai puţin de 5% este de două milioane de dolari, iar preşedinţia României va fi câştigată de viii şi morţii care vor vota la alegerile din toamnă, a susținut într-un interviu pentru Bursa, liderul Partidului Noua Republică (PNR), Mihail Neamțu.

În plus, Mihail Neamţu a mai declarat că nu se va înscrie în cursa pentru Cotroceni, întrucât nu dorește să sporească inflaţia de prezidenţiabili, dar după decantarea opţiunilor în zona partidelor sistem, PNR își va anunța susținerea pentru un candidat. Potrivit lui Mihail Neamțu, PNR vrea un candidat care vrea să scoată economia şi politica din cătuşele corupţiei, ca şi finanţarea "antreprenorilor de carton" care se hrănesc din contracte "umflate" şi plătite din banii publici.

Cât costă o campanie electorală 

Întrebat care este costul mediu al unei campanii electorale, pentru un partid care vizează un electorat de mai puţin de 5%, Mihail Neamțu a explicat: "O campanie naţională cu impact vizual şi electoral începe de la două milioane de dolari".

Citește și Război în Noua Republică pentru decapitarea partidului. Mihail Neamțu, reacție dură. "Situația e fără precedent"

De asemenea, președintele PNR a fost întrebat și cine va fi preşedintele României, după ce Traian Băsescu își va fi încheiat cel de-al doilea mandat la Cotroceni. 

"Va câştiga Preşedinţia persoana cu cel mai mare număr de voturi oferite de viii sau morţii care se pregătesc să voteze în toamnă", a răspuns Mihail Neamțu, potrivit căruia România, pentru a avea o dezvoltare sustenabilă, are nevoie de un Guvern de dreapta, deoarece șeful statului are puţine prerogative în materie economică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel