Mihail Boldea, după moartea tatălui său: "L-aţi omorât pe tata!"

boldea_crima
boldea_crima

Mihail Boldea se afla în se afla în boxa acuzaţilor, aşteptând ca instanţa supremă să dezbată legalitatea măsurii arestării preventive a deputatului, acesta a aflat că tatăl său a decedat. Boldea a avut o cădere nervoasă, a început să plângă puternic şi să strige "L-aţi omorât pe tata!".

Boldea fost scos pe braţe din sala de judecată de câteva persoane aflate în sală. Deputatul îi acuză pe cei care îi inrumenteazî dosarul că tatăl său a murit din cauza lor.

Săptămâna trecută, deputatul Mihail Boldea a fost deferit justiţiei de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galaţi, pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro.

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus trimiterea în judecată a 19 inculpati, 11 în stare de arest preventiv, urmare a destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals", precizează DIICOT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel