Mihail Boldea a fost localizat în Kenya

Ultimele informații legate de fuga lui Mihail Boldea, l-ar plasa pe deputat în Kenya, informează România TV. După ce parlamentarul a părăsit România în data de 17 martie prin punctul de frontieră terestru Giurgiu, a ajuns în Turcia, unde s-a îmbarcat într-un avion cu destinaţia Nairobi.

Mihail Boldea nu ar fi la prima vizită în țara africană, unde a mai fost în timpul unei vacanţe.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă, pe 30 de zile, pe numele deputatului Mihail Boldea. Decizia nu este definitivă.

Mihail Boldea va putea fi dat în urmărire generală şi internaţională, după emiterea mandatului.

Procurorul general Codruţa Kövesi a afirmat că Mihail Boldea a plecat legal din ţară şi că are informaţii despre locul unde se află în acest moment deputatul. Tatăl şi fratele deputatului sunt cercetaţi în libertate, în timp ce unul dintre complicii deputatului, Bogdan Boza, a cerut magistraților de la Curtea de Apel Galați să fie judecat și el în libertate, pentru că vrea să candideze la alegerile parlamentare.

Tânărul, lidel al PNL Galați, urmează cursurile Institutului Diplomatic Român și a invocat faptul că nu reprezintă un pericol social, așa cum a arătat Curtea de Apel Galați. Instituția a explicat în încheierea prin care i-a arestat pe complicii deputatului Mihai Boldea că faptele acestora prezintă un pericol social concret datorită activităţii infracţionale laborioase, potrivit romanialibera.ro. Bogdan Boza a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse de procurorii DIICOT Galaţi, potrivit cărora, împreună cu Mihai Boldea, au încercat să obţină un milion de euro de la SC Arcada Company din Galaţi, prin falsificarea unui contract de management. Citește și: Mihail Boldea vroia ca audierile DNA să fie înregistrate audio și video, dacă nu să fie declarate nule

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel