Mihai Voicu, demisie din funcția de secretar al Camerei Deputaților

mihai_voicu1
mihai_voicu1

Liberalul Mihai Voicu a declarat, marţi la Palatul Parlamentului, că a demisionat din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, după ce a participat aproximativ cinci minute la şedinţa Biroului Permanent al acestui for legislativ.

”Participarea mea la şedinţă a fost foarte scurtă, de fapt nici nu am participat, pentru că articolul 196 al 2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor prevede că deputaţii care sunt şi membri ai Guvernului nu pot ocupa şi funcţii în Biroul Permanent al Camerei. Pentru a respecta Regulamentul mi-am înaintat demisia din funcţia de secretar la Camerei înainte de începerea şedinţei şi nici nu particip la şedinţă", a declarat Mihai Voicu, la Palatul Parlamentului, citează Agerpres.

Deputatul PNL a precizat, după ce a ieșit din ședința Biroului Permanent al Camerei, în care se discută situaţia fostului ministru al administraţiei, Victor Paul Dobre, că a dorit ca totul să fie  "corect şi regulamentar".

Mihai Voicu a adăugat că Biroul Permanent va avea şi fără el cvorumul necesar de lucru, ul alt secretar al Camerei Deputaților urmând a fi desemnat odată cu începutul sesiunii parlamentare de la 1 septembrie

Mihai Alexandru Voicu a fost desemnat, la începutul lunii august, de premierul Victor Ponta ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, după ce predecesorul său, Lucian Isar a decis să se retragă din funcție din motive personale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel