Mihai Tudose, REPLICĂ pentru Siegfried Mureşan

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, în privinţa criticilor legate de faptul că a susţinut conferinţa de presă de la Bruxelles fără alţi lideri ai UE, că nu ştie cine mai trebuia să fie alături de el şi de jurnalişti. 

"Au fost (critici - n.r.) că am fost singur la o conferinţă de presă, în beci. Conferinţa de presă a fost la Misiune (României la Bruxelles - n.r.), culmea la etaj şi nu ştiu cine mai trebuia să fie cu mine la conferinţa de presă la închiderea zilei. Atât înţeleg unii cum să facă politică. Acolo am spus foarte ferm că ţinta noastră este să recuperăm nişte întârzieri, să stăm în deficitul de 3%, chiar sub 3%, să ne menţinem ritmul de creştere", a declarat premierul, după şedinţa coaliţiei de guvernare întrebat în legătură cu afirmaţiile unor liberali pe această temă. 

Mihai Tudose a subliniat că el a solicitat să fie primit la Bruxelles pentru a lămuri "nişte lucruri". 

"Liberalii, de fapt a spus unul singur că am fost chemat. Eu nu am auzit cum să fiu chemat. Dacă vedeţi declaraţiile mele de acolo chiar am început prin a mulţumi pentru celeritatea cu care m-au primit. Eu am solicitat să fiu primit pentru a lămuri nişte lucruri", a explicat Tudose. 

În legătură cu criticile potrivit cărora situaţia financiar-bugetară nu este foarte bună, Tudose a răspuns: "Nu este foarte bună, tocmai din acest motiv a avut loc schimbarea de Guvern, nu este bună datorită gradului de execuţie. Nu au fost puşi bani în mişcare, nu sunt în economie, deblocăm pe zi ce trece sume". 

Prim-ministrul Mihai Tudose a efectuat, săptămâna trecută, o vizită la Bruxelles, unde a avut întrevederi cu oficiali europeni, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel