Mihai Tudose, replică pentru Rareș Bogdan după ce l-a pus să își ceară scuze

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Mihai Tudose vorbește despre preluarea Guvernului în cazul în care moțiunea de cenzură va reuși să dărâme actuala guvernare și îi răspunde lui Rareș Bogdan după ce europarlamentarul PNL i-a impus condiții câteva condiții înainte de a-și dori să ajungă în vârful Executivului.

Lucrurile au luat-o puțin razna. Pro România își asumă. Sunt eu, sunt mai mulți, avem oameni pregătiți pentru preluarea guvernării (...)

Nu am cui să îi cer scuze. Apreciez victoria domnului Rareș Bogdan, dar hai să vorbim fiecare despre ceea ce știm, că nici eu nu îi cer socoteală domnului Rareș Bogdan pentru niște emisiuni în care nu a avut audiență. Îi doresc succes să ajungă prim-ministru și vorbim după aia. Eu nu m-am făcut realizator de emisiuni, a spus Mihai Tudose, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România. 

Ce condiții i-a pus Rareș Bogdan lui Mihai Tudose

„Noi avem un candidat pentru prim-ministru, persoana preşedintelui partidului, domnul Ludovic Orban. Nu îl susțin pe domnul Tudose, atâta timp cât Ludovic Orban este candidat.

Domnul Tudose, înainte de orice, trebuie să își ceară scuze lui Shinzo Abe şi statului japonez. Pot să înţeleg supărarea domnului Tudose care a avut loc in CEx, la adresa domniei sale, dar statul e înainte de orice. Premierul japonez a venit însoțit de 200 de oameni de afaceri. Eu nu o să uit acel moment în care domnul Tudose l-a trimis pe Shinzo Abe în Muzeul Satului. Domnul Tudose trebuie să dea o explicaţie pe acea chestiune”, a spus Rareş Bogdan, într-o intervenţie la România TV.

Vezi și: Ludovic Orban, despre Mihai Tudose premier: Să pună osul la căderea Guvernului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel