Urmărește emisiunea live


Mihai Tudose premier. Reacție după decizia lui Iohannis

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat, marţi, că îl recomandă pentru funcţia de şef al Executivului "puterea de muncă" şi "experienţa". 

Potrivit TVR, Mihai Tudose a fost întrebat marţi, la sediul Ministrului Economiei, ce îl recomandă pentru funcţia de premier. "Puterea de muncă, experienţa (...), vorbim despre rezultate", a răspuns Tudose. 

De asemenea, chestionat dacă a fost surprins de faptul că preşedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu desemnarea sa în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, Mihai Tudose a precizat: "E un răspuns complicat. Dacă domnia sa a considerat că da, a fost voinţa domniei sale". 

Totodată, Tudose a precizat că lista de miniştri este în pregătire. "Asta facem zilele astea şi nu e un demers numai al meu, ci al coaliţiei", a afirmat Tudose, precizând că "vor fi schimbări" în Guvernul său comparativ cu cabinetul Grindeanu. 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, informează Administraţia Prezidenţială, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel