Urmărește emisiunea live


Mihai Tudose premier. Norica Nicolai: Am votat ÎMPOTRIVĂ

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat luni că în ședința Biroului Politic Central al ALDE a votat împotriva propunerii de premier a lui Mihai Tudose

"Am votat contra pentru că dați-mi voie ca în politică să am propria mea filosofie și atitudine, să nu mă dezmint de ea. Eu înțeleg că suntem într-o coaliție. Înțeleg foarte bine care au fost angajamentele în coaliție. Este dreptul PSD să își desemneze primul-ministru, dar acesta va fi prim-ministrul României, nu al unui partid și dați-mi voie să am rezervele pe care le-am avut față de colegii mei. Nu le doresc a fi făcute publice și să aștept decizia președintelui Iohannis", a afirmat luni Norica Nicolai după ședința comună a Biroului Politic Central al ALDE și a parlamentarilor partidului în care s-a votat că Mihai Tudose este propunerea de premier pe care coaliția PSD—ALDE o va avansa șefului statului, Klaus Iohannis, la consultările de la Palatul Cotroceni.

Ea a precizat că rezervele sale "au fost generate de o analiză atentă a activității domnului Tudose și de ceea ce este public în activitatea domniei sale", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel