Mihai Tudose, premier. Chirieac: Iohannis a urmărit mai multe obiective

Bogdan Chirieac a explicat de ce președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea premierului Mihai Tudose. Mai mult, analistul politic a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește încrederea în actuala coaliție de guvernare, încredere ce se disipă tot mai mult.

”În decembrie 2016 după alegeri era o speranță uriașă în PSD și în ALDE, mai ales în PSD. Uriașă. Un punct de cotitură, lumea spera că România va opri războiul epocii Băsescu și post-Băsescu. Lumea își făcuse niște idei, care s-au dovedit iluzii.

Acum dacă s-ar fi oprit acest lucru (nr. - Iohannis să-l refuze pe Mihai Tudose), nu ar fi pus un guvern de la PSD, toate majorările astea, unele aberante, nu s-ar mai fi făcut. Președintele Iohannis a urmărit mai multe obiective: în primul rând toate seperanțele să rămână în brațele PSD. A doua chestiune, are angajamente externe, mai ales cu Statele Unite.

(...)

Au făcut (nr. schimbarea premierului Grindeanu prin moțiune de cenzură) ce le permite votul nostru. Sunt îndreptățiți să-și dea jos Guvernul, să mai dea o OUG. Spre deosebire de cei numiți, oamenii aceștia sunt aleși.

Între timp încrederea unora dintre noi s-a disipat”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel