Mihai Tudose, lovitură pentru Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose susține, într-o declarație pentru psnews.ro, că susţine ideea lui Nicolae Bădălău privind o conducere colectivă a PSD.

Mihai Tudose  declarat că este de acord cu scrisoarea lui Bădălău, care vorbeşte şi despre decizii controversate luate de PSD în ultimul an.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a lansat, luni seara, o scrisoare deschisă în care cere „punerea în funcţiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectivă a partidului", aducând şi o critică asupra preşedintelui Liviu Dragnea.

„Este un proiect politic vizavi de anul 2018 care e un an preelectoral, considerând că colegii mei o vor analiza şi la CEx-ul următor o vom discuta. În 2019 avem două rânduri de alegeri, sunt extrem de multe lucruri, le-am scris acolo. Să o adoptăm ca un program politic pentru perioada următoare, în care am tras nişte semnale de alarmă vizavi de partea politică a partidului, atât", a declarat Bădălău, după şedinţa conducerii PSD de luni.

[citeste si]

În acest context, premierul Mihai Tudose a declarat marți că "este de acord" cu cele scrise de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

"Este o scrisoare foarte bună, e un mesaj foarte bun. Sunt de acord cu ce a spus Niculae Bădălău", a declarat premierul Mihai Tudose.

Potrivit unor surse, Mihai Tudose și Niculae Bădălău ar fi   avut şi o întâlnire marți dimineaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel