EXCLUSIV  Mihai Tudose, la PROTEST. REVOLUȚIA generației noastre. "Stil de piață"-VIDEO

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, este anunțat un mare protest - "REVOLUȚIA" generației noastre. Oricine vrea să apere democrația și statul de drept este așteptat să vină în Piața Universității, invitația fiind valabilă inclusiv pentru fostul premier Mihai Tudose.  

Acesta este mesajul protestatarilor care au venit la DC News pentru a acorda un interviu în exclusivitate. Cristian Mihai Dide a menționat episodul în care Mihai Tudose s-a opus organizării unui târg de Crăciun în Piața Victoriei, așa cum voia Gabriela Firea.

"Era normal ca premierul să nu fie de acord. Pur și simplu, a fost un atac la adresa noastră. Nu aveai cum să fii de acord cu așa ceva. În acel moment, chiar mi-a plăcut de domnul Tudose", a zis Cristian Mihai Dide.

Întrebat de Anca Murgoci dacă a fost singurul moment când l-a apreciat pe fostul premier, protestatarul a zis: "Păi altceva ce să îmi placă? Că nu își ținea banii pe card? Sau că vor atârna niște oameni lângă steag? Nu este stil de premier, este mai mult stil de piață. Îl invităm să protesteze alături de noi pentru că avea un stil aparte".

[citeste si]

"Protestele sunt deschise. Cine vrea să protesteze împotriva corupției și cine vrea să iasă în stradă pentru a proteja democrația și statul de drept din România este binevenit", a adăugat și Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, specialist în marketing.

"Mihai Tudose este bine venit și sâmbătă. Noi oricum l-am invitat tot timpul", a mai zis Cristian Mihai Dide.

Iată momentul despre acest subiect:


Mii de persoane şi-au bifat, pe Facebook, participarea la un protest de amploare programat să aibă loc pe 20 ianuarie, în Bucureşti. Promovat de mai multe grupuri civice - Corupţia Ucide, Rezistenţa, Insistăm De-clic, Iniţiativa România, Pro-Fest, VeDem Just, Aradul Civic, Contract România, protestul pentru apărarea Justiţiei va începe la ora 18.00, în Piața Universităţii de unde ar urma să se plece în marş spre Parlament, "cu vizite la instituţiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel