Mihai Tudose, ironic: "Să pun o poză cu Dragnea în maşină?"

Mihai Tudose, fostul premier PSD, a făcut o ironie pe Facebook la adresa şefului său de partid, Liviu Dragnea, într-un comentariu la o postare de-a sa de 1 iunie.

Mihai Tudose a fost întrebat, tot într-un comentariu, cum poate dovedi că el este cel care postează mesajele. În replică, Tudose a scris că poate pune o poză tot cu Dragnea în mașină, făcând referire la mesajul transmis de președintele PSD de 1 mai.

Discuţiile ironice au pornit de al următoarea postare: "Indiferent de vârstă, fiecare om păstrează în adâncul sufletului o mică parte a copilului care a fost cândva. La mulți ani tuturor copiiilor!", scrisă de fostul premier Mihai Tudose pe facebook, cu ocazia Zilei Copilului, 1 Iunie.

Un cititor de-al său l-a întrebat dacă persoana care postează mesajele este chiar el. "Să fac o glumă. Chiar dumneavoastră sunteți cel care postați,ori este cineva care o face în numele dumneavoastră? Cine știe... poate aveți ceva mici de dat și dvs. :) Eu aduc muștarul", a comentat userul, iar Mihai Tudose i-a dat replica imediat: "Și cum ar trebui să dovedesc că sunt eu cel care postează...? Apropo de gluma cu micii, ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în mașină? :) :) :) O zi frumoasă, la mulți ani!".

Pregătiţi de petrecere

Userii care au comentat postarea fostului premier nu s-au oprit aici, iar unul dintre ei i-a cerut dovada supremă "Faceţi un live... dar nu la volan :) ", iar altul s-a oferit "să aducă o ladă de bere", în final, userul care a deschis polemica remarcă "tu bere, eu mici... punem de-o chindie în ciuda lui Dragnea :) "

Remarca fostului premier Mihai Tudose este legată de ceea ce a postat Liviu Dragnea pe 1 Mai, pe Facebook, un selfie la volanul BMW-ului, pentru a demonstra că el își scrie singur mesajele de pe rețeaua de socializare.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel