Mihai Tudose, întâlnire turism litoral. Premierul: Nu am încălcat codul de conduită

Mohammad Murad, alături de Mihai Tudose
Mohammad Murad, alături de Mihai Tudose

 Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, că deplasarea pe care a făcut-o recent la Mamaia a fost "o întâlnire cu operatorii din turism care s-a desfăşurat într-un hotel" şi a calificat drept "speculaţii" afirmaţiile potrivit cărora ar fi încălcat Codul de conduită al Executivului, aprobat recent, participând în cadrul evenimentului şi la inaugurarea unui hotel. 

"Evenimentul la care faceţi referire, şi care nu ştiu de ce este subiect la Chişinău, a fost o întâlnire cu operatorii din turism care s-a desfăşurat într-un hotel, că de asta sunt operatori din turism. Restul, puteţi specula cât vreţi!", a declarat Mihai Tudose în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Chişinău alături de omologul său moldovean. 

Premierul a fost întrebat dacă nu crede că a încălcat Codul de conduită al Executivului, aprobat recent, atunci când a participat la inaugurarea unui hotel de la Mamaia, dat fiind faptul că documentul interzice să se folosească de numele şi imaginea sa în promovarea unor activităţi comerciale. 

Mihai Tudose a participat marţi la o întrevedere de lucru cu reprezentanţii patronatului din turism desfăşurată la Mamaia, context în care a luat parte şi la inaugurarea unei unităţi hoteliere, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel