Mihai Tudose, în plenul Camerei Deputaţilor, la 'Ora prim-ministrului'

Mihai Tudose ar urma să vină luni în plenul Camerei Deputaţilor, la 'Ora prim-ministrului', pentru a prezenta starea economiei.

Decizia a fost luată vineri de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, la solicitarea grupului parlamentar al PNL.

"La solicitarea grupului parlamentar liberal, luni, 4 septembrie, premierul Mihai Tudose va veni în plenul Camerei Deputaţilor la "Ora prim-ministrului" pentru a oferi răspunsuri cu privire la starea economiei româneşti. Există foarte multe semne de îngrijorare generate de o serie de dezbateri şi de informaţii apărute în spaţiul public, unele dintre ele lansate chiar de premierul Tudose, care par că vor conduce România într-o criză similară celei din 2008 - 2009. În momentul de faţă suntem într-o situaţie care trebuie explicată de la vârful Guvernului, pentru că avem creştere economică, în acelaşi timp avem un deficit în creştere şi încasări slabe la bugetul statului. Avem investiţii aproape zero, fonduri europene aproape zero şi cheltuieli care trebuie să fie suportate din ceva", a afirmat liderul grupului PNL, deputatul Raluca Turcan.

[citeste si]

Ea a mai spus că, de aceea, "cu forţa şi tăria declaraţiilor publice din Parlamentul României, premierul Mihai Tudose trebuie să prezinte starea exactă a economiei Româneşti, a investiţiilor pe fiecare minister, execuţia bugetară pe fiecare minister şi pe întregul Guvern"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel