Mihai Tudose-Ford, întâlnire. Promisiunile Guvernului

Ford
Ford

Prim-ministrul Mihai Tudose s-a întâlnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Ford condusă de vicepreşedintele Andrew McCall, întrevedere ce face parte din dialogul constant dintre Guvern şi reprezentanţii mediului de afaceri, se arată într-un comunicat al Executivului.

Conform sursei citate, Andrew McCall a discutat despre stadiul implementării investiţiei Ford de la Craiova, inclusiv despre crearea celor aproape 1.700 de noi locuri de muncă anunţate deja de companie. 

În cadrul întâlnirii, premierul Tudose a subliniat importanţa industriei auto pentru economia românească, atât din perspectiva ponderii sale în dezvoltarea PIB, cât şi din perspectivă socială, prin crearea de noi locuri de muncă atât în mod direct, cât şi prin efectul de angrenare economică. 

"România este un mediu favorabil pentru creşterea investiţiilor, iar dezvoltarea fabricii Ford de la Craiova confirmă acest lucru. Investiţii mai multe înseamnă mai multe locuri de muncă şi mai bine plătite", a afirmat şeful Executivului. 

Potrivit comunicatului, un alt punct atins la întrevedere s-a referit la infrastructură. În acest context, premierul Tudose a menţionat că autostrada Piteşti-Sibiu şi legătura între Piteşti şi Craiova sunt priorităţi ale Guvernului, urmând să fie finalizate până la sfârşitul mandatului. 

La întâlnire au participat din partea Guvernului şi consilierii de stat Marius Nica, Gabriel Andronache şi Felix Rache, se mai arată în comunicat, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel