Mihai Tudose, DECLARAȚII înainte de CExN

foto: gov.ro
foto: gov.ro

La ora 16:00 începe CExN al PSD. Se anunță o ședință tensionată din cauza conflictului dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea. 

UPDATE: Premierul nu a făcut alte declarații la ieșirea de la Ministerul Transporturilor. 

Premierul Mihai Tudose ia fața ședinței CEx a PSD. La ora 14:00 iese cu declarații de presă la Ministerul Transporturilor. 

Iată declarația premierului: 

- Este o intrare în normalitate, acest obiectiv este propus spre realizare și discutat din anii `80. Sunt aproape 40 de ani. E un pas imens. Până acum un an, nici nu ne gândeam că ne apucăm să scriem primele cifre sau primele litere. S-a intrat în linie dreaptă. E un obiectiv major și din punct de vedere al infrastructurii rutiere, de legătură între provinciile istorice, începând cu nordul Moldovei și terminând cu Dobrogea, e și un element de siguranță națională și de normalitate, în care un fluviu nu se mai traversează cu bacul. 

Context

Declarațiile au fost făcute în contextul în care la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul cu Astaldi (Italia) – IHI Infrastructure Systems Co. Ltd (Japonia) pentru proiectarea și execuția ”Podului suspendat peste Dunăre Brăila - Tulcea”.

----

Premierul nu a făcut deocamdată alte declarații cu privire la ce urmează să se întâmple în PSD. Revenim cu amănunte, dacă Mihai Tudose va face noi declarații. 

Rămâneți pe DCNews pentru a aflat în timp real declarațiile premierului Mihai Tudose. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel