Mihai Tudose, DECLARAȚII înainte de CExN

Roxana Neagu / 15 ian 2018 / 12:39 Salveaza PDF Comentarii
foto: gov.ro
foto: gov.ro

La ora 16:00 începe CExN al PSD. Se anunță o ședință tensionată din cauza conflictului dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea. 

UPDATE: Premierul nu a făcut alte declarații la ieșirea de la Ministerul Transporturilor. 

Premierul Mihai Tudose ia fața ședinței CEx a PSD. La ora 14:00 iese cu declarații de presă la Ministerul Transporturilor. 

Iată declarația premierului: 

- Este o intrare în normalitate, acest obiectiv este propus spre realizare și discutat din anii `80. Sunt aproape 40 de ani. E un pas imens. Până acum un an, nici nu ne gândeam că ne apucăm să scriem primele cifre sau primele litere. S-a intrat în linie dreaptă. E un obiectiv major și din punct de vedere al infrastructurii rutiere, de legătură între provinciile istorice, începând cu nordul Moldovei și terminând cu Dobrogea, e și un element de siguranță națională și de normalitate, în care un fluviu nu se mai traversează cu bacul. 

Context

Declarațiile au fost făcute în contextul în care la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul cu Astaldi (Italia) – IHI Infrastructure Systems Co. Ltd (Japonia) pentru proiectarea și execuția ”Podului suspendat peste Dunăre Brăila - Tulcea”.

----

Premierul nu a făcut deocamdată alte declarații cu privire la ce urmează să se întâmple în PSD. Revenim cu amănunte, dacă Mihai Tudose va face noi declarații. 

Rămâneți pe DCNews pentru a aflat în timp real declarațiile premierului Mihai Tudose. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25