Mihai Tudose, DECLARAȚII înainte de CExN

Roxana Neagu / 15 ian 2018 / 10:39 Salveaza PDF Comentarii
foto: gov.ro
foto: gov.ro

La ora 16:00 începe CExN al PSD. Se anunță o ședință tensionată din cauza conflictului dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea. 

UPDATE: Premierul nu a făcut alte declarații la ieșirea de la Ministerul Transporturilor. 

Premierul Mihai Tudose ia fața ședinței CEx a PSD. La ora 14:00 iese cu declarații de presă la Ministerul Transporturilor. 

Iată declarația premierului: 

- Este o intrare în normalitate, acest obiectiv este propus spre realizare și discutat din anii `80. Sunt aproape 40 de ani. E un pas imens. Până acum un an, nici nu ne gândeam că ne apucăm să scriem primele cifre sau primele litere. S-a intrat în linie dreaptă. E un obiectiv major și din punct de vedere al infrastructurii rutiere, de legătură între provinciile istorice, începând cu nordul Moldovei și terminând cu Dobrogea, e și un element de siguranță națională și de normalitate, în care un fluviu nu se mai traversează cu bacul. 

Context

Declarațiile au fost făcute în contextul în care la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul cu Astaldi (Italia) – IHI Infrastructure Systems Co. Ltd (Japonia) pentru proiectarea și execuția ”Podului suspendat peste Dunăre Brăila - Tulcea”.

----

Premierul nu a făcut deocamdată alte declarații cu privire la ce urmează să se întâmple în PSD. Revenim cu amănunte, dacă Mihai Tudose va face noi declarații. 

Rămâneți pe DCNews pentru a aflat în timp real declarațiile premierului Mihai Tudose. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +8    Negative: -5

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14