Mihai Teja a fost dat afară de la Dinamo. A stat pe bancă doar cinci meciuri

Mihai Teja şi conducerea FC Dinamo au ajuns, joi, la un acord privind rezilierea contractului dintre cele două părţi, precizează  Mediafax.

Mihai Teja a avut, joi, o întâlnire la sediul clubului cu acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă şi cu conducerea executivă, în urma căreia părţile au ajuns la un acord privind rezilierea contractului tehnicianului, care expira în vara anului viitor.

Miercuri, conducerea FC Dinamo i-a transmis antrenorului, în cadrul unei întrevederi, că doreşte rezilierea contractului din cauza rezultatelor slabe ale echipei, însă nu s-a găsit formula de încetare a înţelegerii dintre cele două părţi. La ieşirea de la întâlnirea de miercuri, preşedintele executiv Daniel Stanciu declara că Teja este în continuare antrenorul lui Dinamo şi că nu are în vedere contactarea altor tehnicieni pentru preluarea postului.

Citește și: Pandurii Târgu Jiu, în finala din Cupa Ligii, după ce a eliminat Dinamo cu 5-2 la general

Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei Ligii Adeplast, după ce a pierdut meciul retur, disputat marţi, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-3.

Mihai Teja, în vârstă de 36 de ani, se află la conducerea tehnică a echipei Dinamo din ianuarie, după ce l-a înlocuit pe Ionel Dănciulescu, numit interimar în urma plecării lui Flavius Stoican.

Cu Teja pe bancă, Dinamo a pierdut ambele meciuri din Cupa Ligii, cu Pandurii, scoruri 1-2 şi 1-3, şi partida cu ASA Târgu Mureş din campionat, scor 1-2. Tot în Liga I, Dinamo a învins, cu scorul de 1-0, pe Oţelul, la Galaţi, şi cu scorul de 3-0, pe Universitatea Cluj, pe teren propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel