Mihai Sturzu: Am fost acolo. Ponta nu și-a dorit acest lucru

Mihai Sturzu, fost președinte al TSD, actual membru al PRU, îi datorează intrarea în politică fostului premier Victor Ponta. 

În platoul emisiunii ”Dincolo de Știri”, realizată de Cristina Țopescu la Antena 3, s-a amintit despre lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale pe stadionul Arena Națională, de ziua lui. 

Mihai Sturzu a precizat că ”Am fost acolo când s-a luat decizia. Victor Ponta nu și-a dorit acest lucru. Vă spun 100% că a spus cu gura lui că nu vrea, dar a insistat partidul”. Amintim că Victor Ponta este politicianul pe care-l va susține PRU pentru funcția de viitor premier al României. 

El dă de înțeles că Victor Ponta nu este într-o situație bună în PSD: ”Nu aș spune care e situația lui Victor Ponta în PSD mai nou.”

Sturzu, candidat PRU la Camera Deputaților, a mai opinat: ”PSD nu va câștiga alegerile pentru că e bun, ci pentru că nu are adversar. (...) Dacă tot vreți să luați niște voturi- n.r. PNL, cum să contești la CCR tăierea unei taxe, ce poate fi neconstituțional în asta? Au ieșit și ei săracii, dar au ieșit târziu, cu o lege a salarizării.”

Mihai Sturzu a intrat în PRU pentru că nu și-a permis financiar să candideze ca independent. El a afirmat că mai multe partide l-au curtat și că și-a negociat independența organizației sale de la Brașov. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel