Mihai Polițeanu, după dezbaterea de la Justiție: O farsă

[] []

31 ian 2017 / 07:42
Salveaza PDF Comentarii

Mihai Polițeanu, reprezentant al Inițiativa România, a transmis un mesaj după dezbaterea de la Ministerul Justiției privind ordonanțele din Justiție.

"Tocmai m-am întors de la dezbaterea de la Ministerul Justiției. Nu comentez componența pestriță a grupului de cetățeni prezenți, însă remarc prezența a cel puțin 4 persoane condamnate penal, unele pentru infracțiuni grave, înșelăciune sau cu violență, și liberate condiționat și care au fost primite de ministrul Justiției să dezbată politica penală a țării.

Am avut îndoieli privind prezența noastră pentru că era de așteptat ca dezbaterea să fie o farsă pentru a simula dezbaterea publică. Am fost, totuși, acolo pentru că era important să fie auzit public și punctul nostru de vedere, nu doar al trollilor PSD - de la angajații lui Voiculescu de la FACIAS până la condamnați penal. Am refuzat, însă, să intru în dezbaterea tehnică. Aceste acte normative nu trebuie periate, nu trebuie adoptate prin OUG, asumarea răspunderii sau proiect de lege. Am spus clar că ele sunt acte normative cu dedicație care aruncă în aer lupta anticorupție și că ele trebuie retrase. Iar retragerea să fie urmată de demisia ministrului Justiției", a transmis Polițeanu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26