Mihai Neşu s-a întors acasă, după 195 de zile de spitalizare

Fotbalistul român a părăsit, miercuri,  centrul de recuperare din Utrecht şi îşi va continua recuperarea acasă, mofificată între timp, unde se va ocupa şi de funcţionarea Fundaţiei "Mihai Neşu", prin intermediul căreia vrea să ajute persoanele cu handicap din România să beneficieze de condiţii de recuperare la fel de bune ca acelea de care el a beneficiat în Olanda.

Pe 10 mai, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al lui FC Utrecht şi de atunci este paralizat. Au trecut şase luni şi, dacă la început era complet paralizat de la gât în jos, acum reuşeşte să mişte cât de cât mâna dreaptă. Miercuri, Neşu a fost externat din clinica De Hoogstraat, în care s-a aflat în ultimele luni şi s-a întors în locuinţa sa din micuţul oraş olandez, care între timp a fost adaptată pentru ca el să se poată descurca, scrie Cătălin Tolontan, pe blog.

Pe lângă continuarea recuperării, Mihai Neşu mai are un obiectiv: înfiinţarea unei fundaţii care să-i poarte numele, menită să ajute persoanele aflate în aceeaşi situaţie ca el, în special pe cele din România. Prima strângere de fonduri va avea loc la un meci de caritate şi o gală la organizarea cărora Neşu se gândeşte deja de ceva vreme.

Iniţiativa lui Mihai este sprijinită şi de clubul FC Utrecht, care de altfel se pregăteşte să-i ofere un nou contract, de această dată pentru o funcţie administrativă, după expirarea contractului de jucător, la finalul acestui sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel