Mihai Neamţu, atac la Ponta. Ce dată propune pentru parlamentare

neamtu
neamtu

Mihai Neamţu, preşedintele partidului Noua Republică a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. El susţine că  tergiversarea datei alegerilor parlamentare de către Guvern este împotriva Constituţiei, iar Ponta nu ţine cont de acest aspect. Neamţu a propus ca dată pentru scrutinul parlamentar 3 februarie 2013.

"Omul acesta a afirmat că Executivul este nevoit sa adopte data de 2 Decembrie ca dată a alegerilor parlamentare din cauza Opozitiei.

Din pacate pentru Victor Ponta, cauza pentru care nu se pot tine alegeri parlamentare in luna Noiembrie, asa cum pofteste partidul socialist, este simpla: Constitutia. Desigur, Guvernul Ponta s-a obisnuit ca prevederile Constitutiei sa fie optionale. Il asiguram ca daca le incalca in continuare, va plati si pentru aceste incalcari.

In realitate, exista o solutie perfect constitutionala pentru a se evita data de 2 Decembrie, o "data rea" in calendarul astrologic al domnului Ponta. Alegerile parlamentare se pot tine la sfarsitul lunii Ianuarie sau la inceputul lunii Februarie. Nu este nevoie sa ne grabim, mai ales ca intre timp domnul Ponta poate sa ne demonstreze cat de competent este Guvernul domniei-sale, despre care ne spune ca il va conduce si dupa alegeri. Atunci de ce se grabeste? 3 Februarie este propunerea Noii Republici. Pana atunci, succes la guvernare!", a scris Mihai Neamţu pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel