Mihai Neșu, interviu emoționant acordat lui Marius Mitran: "Credeam că sunt indestructibil"

Foto: digisport.ro
Foto: digisport.ro

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, luni, un interviu emoționant cu Mihai Neșu, realizat de către directorul departamentului de comunicare şi imagine al Ligii, Marius Mitran. Actualul video-analist al Universității Cluj a spus că se credea "indestructibil" și a povestit cum i s-a schimbat viaţa după accident și ce a învățat din drama prin care trece.

"Când a venit psihologul la mine, după accident, l-am dat afară după o săptămână. Mi se părea că el avea nevoie de psiholog, nu eu. Eu cred şi în altceva. În prietenie. Un prieten adevărat, care ţine la tine necondiţionat, are mai multe sfaturi să-ţi dea decât un psiholog. Am înţeles în toate zilele şi nopţile astea, mai degrabă cine nu sunt decât cine sunt. Eu, Mihai Neşu, credeam că sunt indestructibil. Până să mă accidentez, asta credeam. Totul s-a întâmplat pentru că trebuia să se întâmple", i-a mărturisit Mihaiţă Neşu lui Marius Mitran.

Ajutor pentru tată

Fostul fotbalist a povestit că tatăl său trece prin momente dificile, însă el îl ajută să le depășească.

"Tata e într-o mare depresie, ce să-ţi spun ... . Ieri a fost ziua lui. După ce a murit mama i-a fost şi mai greu, tot mai greu. Dar îl ajut, îl fac eu să treacă peste asta. (...) Marius, ştii ce am înţeles? Că totul s-a întâmplat pentru că trebuia să se întâmple", a continuat "Bichonul".

"În 6 luni îl fac să se mişte!"

Mihăiță Neşu trebuie să se întoarcă în Olanda, pentru noi analize şi teste, însă medicul care se ocupă de recuperarea lui este optimist și spune că în jumătate de an îl va face să se miște.

"Mihai va face multe, veţi vedea. Nu se plânge. Eu în șase luni îl fac să se mişte pe Mihai. Băiatul ăsta va merge şi el ştie că-i aşa. S-a întâmplat ce s-a întâmplat pentru că Mihai va demonstra că lupta asta poate fi câştigată. Într-o zi, curând, va merge", a declarat, convins, medicul care se ocupă de Mihăiță Neşu.

Citește și: MIHAI NEȘU revine în fotbal. A semnat cu o echipă din Liga I

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel