Mihai Lasca, deputatul dat afară din AUR, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare

Mihai Lasca, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare / Foto: Facebook
Mihai Lasca, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare / Foto: Facebook

Deputatul Mihai Ioan Lasca a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Oradea la 2 ani de închisoare.

Deputatul bihorean Mihai Ioan Lasca a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Oradea la 2 ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, scrie BihorJust.ro. Lasca este acuzat că în vara lui 2019 a blocat în trafic un șofer pe care l-a bătut. Concret, în urma unei șicanări în trafic, acesta ar fi coborât din mașina sa și ar fi încercat să deschidă portiera celuilalt șofer. Nu ar fi reușit, așa că ar fi rupt ștergătorul din partea stângă. Ulterior el ar fi urcat în mașina bărbatului și l-ar fi lovit. În urma agresiunii, victima ar fi suferit răni multiple. Momentul a fost filmat de un alt șofer din trafic, iar imaginile au ajuns în spațiul public.

„Inculpatul a susținut faptul că a urcat și s-a așezat pe scaunul din dreapta față a autoturismului pe care-l conducea persoana vătămată și a încercat să discute cu aceasta, moment în care persoana vătămată ar fi scos un baston din cauciuc cu care a încercat să-i aplice lovituri inculpatului. A mai arătat că a ieșit din autoturism și a încercat să-l deposedeze de baston, creându-se astfel o îmbrânceală, în care persoană vătămată ar fi putut încasa lovituri superficiale, fără intenție. A precizat că la plecarea de la locul unde s-a produs incidentul, și-a cerut scuze de la ceilalți participanți la trafic, fiind conștient de faptul că a deranjat traficul în zonă prin oprirea sa și a persoanei vătămate”, se arată în hotărârea Judecătoriei Oradea.

Mihai Ioan Lasca este deputat la primul mandat. El a intrat în Parlament pe listele AUR, dar din martie este parlamentar neafiliat. Asta după ce în februarie a fost exclus din AUR, odată cu Diana Șoșoacă. În timpul protestelor din pandemie, acesta a îndemnat constant la nerespectarea legii. De asemenea, conform ebihoreanul.ro, Mihai Lasca a făcut parte dintr-o grupare de falsificatori de carduri, iar pe numele lui există şi un ordin de restricţie cerut de fosta parteneră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel