Mihai Gâdea, întrebare-cheie pentru Victor Ponta. Răspunsul premierului: Ar fi TRĂDARE

Premierul Victor Ponta, invitat, luni seara, la "Sinteza Zilei", de la Antena 3, a primit o întrebare-cheie din partea realizatorului emisiunii, Mihai Gâdea.

"Vreau să vă pun întrebarea-cheie la care toată lumea așteaptă răspuns în această seară. V-ați gândit în această perioadă de repaos la demisie?",  l-a întrebat, luni seară, Mihai Gâdea pe premierul Victor Ponta.

"Sigur că da, Cum să nu", a replicat premierul Ponta.

"Și este o gândire doar așa în abstract sau cum v-ați gândit la demisie și în ce condiții v-ați putea da demisia?", a mai dorit să afle Mihai Gâdea.

"Este una foarte concretă. Da, m-am gândit la PSD, cu bune și cu rele. Am găsit imediat o formulă prin care cei cei aflați acum la conducere, Rovana Plumb, care e ministrul Muncii, un om cel puțin la fel de vechi ca și mine dacă nu mai vechi, ceilalți colegi, pot foarte bine sa conduca foarte bine partidul, mai ales că, practic, din toamnă încep pregătirile pentru alegerile locale. La Guvern, lucrurile stau în felul următor: în primul rând nu sunt de neînlocuit, nimeni nu e de neînlocuit, dar sunt proiecte pe care le-am pus în aplicare și pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. Si mai este un lucru pe care cei care țipă și cer demisia, demisia și se fac că nu-l înțeleg: eu am fost votat împreună cu Crin Antonescu ca să guvernăm, dar și ca să nu mai ajungă ăia pe care i-am dat jos: Ungureanu, Predoiu, Boagiu, Ialomițeanu, toată gașca. Eu dacă îmi dau demisia de la guvern înseamnă că dau țara celor care au distrus-o înainte. Și după aia ce facem? Iar venim și muncim trei ani și jumătate ca să dăm înapoi oamenilor pensiile, salariile, TVA, etc.. Aia ar fi o trădare, categoric, a celor care m-au votat", a declarat premierul Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel