Mihai Gâdea, încercare dureroasă pentru invitaţi la Sinteza Zilei

Invitaţii ediţiei de miercuri, 15 decembrie, a Sintezei Zilei au fost puşi să voteze pentru "Top 10 politicieni catastrofă" din România în 2021. 

Printre cei nominalizaţi se aflau şi Clotilde Armand şi Nicuşor Dan, însă alegerea nu e deloc una uşoară. Pentru că este exact ca şi cum ai pune un copil să răspundă întrebării "Pe cine iubeşti mai mult, pe mama sau pe tata?". Deşi, ce e drept, mai corect ar fi Părinte 1 sau Părinte 2. 

Nicuşor Dan şi Clotilde Armand sunt părintele 1 şi părintele 2 ai dezastrului în administraţie locală, având în vedere "realizările" din ultimul an: mormane de gunoi pe străzile sectorului 1, frigul din casele bucureştenilor, propunerea majorării unor taxe pentru servicii de proastă calitate, şi nu numai. 

Se cere referendum pentru demiterea lui Nicuşor Dan

De altfel, Nicuşor Dan ar putea fi şi demis din funcţia de primar general, după ce au fost adunate 100.000 de semnături în acest sens. "Peste 100.000 de bucureşteni au semnat pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului general Nicuşor Dan, exprimându-şi astfel susţinerea pentru demersul iniţiat de umanişti. Modul în care este administrată astăzi Capitala denotă fie incompetenţă, fie nepăsare faţă de problemele cu care se confruntă bucureştenii şi, de aceea, umaniştii vor continua să strângă semnături pentru organizarea referendumului", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de PPU-SL.

Preşedinte interimar al filialei bucureştene a partidului, Ramona Ioana Bruynseels, i-a reproşat primarului general, Nicuşor Dan, că le-a "răpit" locuitorilor Capitalei bucuria Revelionului public şi a iluminării festive de Crăciun, deoarece nu a avut timp să se organizeze.

"Pe de altă parte, a aruncat pe fereastră milioane de euro pentru a asfalta în bătaie de joc Bulevardul Mircea Vodă. A definitivat licitaţii cu firme acuzate anterior de ilegalităţi majore. Este acuzat că blochează PUZ-ul Sectorului 5, iar primarul umanist Cristian Popescu Piedone îi va cere un miliard de euro despăgubiri. Ca să nu mai amintim de cele 90 de familii abandonate de primarul general în întuneric, pentru că domnia sa refuză refuză să semneze un document. Şi astăzi toate aceste familii sunt umilite şi ţinute în aşteptare", a precizat Ramona Ioana Bruynseels, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel