Mihai Gâdea, către Ludovic Orban: "Știa PNL… ?". Răspunsul liberalului

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Antena 3, că a fost deranjat că începerea urmăririi penale în cazul premierului Victor Ponta a fost anunțată în ziua în care PNL a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta. 

"Mie nu mi-a convenit că în ziua în care noi am depus moţiunea de cenzură s-a început urmărirea penală.. (...) Nu noi decidem pe cine anchetează DNA, s-a pus în umbră moţiunea, a picat în plan secund", a spus prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, miercuri, în emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Ludovic Orban a precizat că el nu știa că DNA urma să anunțe începerea urmăririi penale în cazul lui Victor Ponta. "E foarte greu să lupţi împotriva percepţiei publice, foarte mulţi români or să creadă că există o legătură între cele două demersuri", a comentat Ludovic Orban.

"Nu am avut cunoştinţă despre începerea urmăririi penale în cazul Victor Ponta, decat în ziua moţiunii de cenzură, după ce a anunţat DNA. (...) Nu cred nici că preşedintele Iohannis ştia", este de părere Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel