Mihai Fifor, scandal cu Rareș Bogdan: ”Acces de isterie. Nu cunoașteți nimic!”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce europarlamentarul Rareş Bogdan a criticat discursul premierului României de la Strasbourg. 

"Domnul Rareș Bogdan, într-un acces de isterie agravată de crasă necunoaștere și cinism, se face că nu înțelege declarațiile prim-ministrului referitoare la echipa de lucru care a gestionat Președinția României la Consiliul UE.

Domnule Rareș Bogdan, acest proiect uriaș a implicat o varietate de specialiști și resurse. Acest volum de muncă nu aparține unei categorii sau alteia, ci este rezultatul unor echipe ample și mixte, de la prim-ministru și miniștri, la experți din toate ministerele și diplomați, conform atribuțiilor și a procedurilor de lucru. Nu este corect să atribuim acest rezultat unei singure categorii. Este corect și de bun-simț să respecți și să recunoști munca unei echipe în ansamblul ei, nu să-i elimini și să-i discreditezi – într-o retorică politicianistă grotescă - pe cei ce fac parte din partidele aflate la guvernare, doar pentru că ești în opoziție.

Asta înseamnă lipsă de obiectivitate și respect pentru muncă și credeți-mă că nu vă apreciază nimeni această manifestare de populism desuet", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Acuze de demagogie

"Nimeni nu vă apreciază demagogia și cățăratul pe non-subiecte. Nu veți scora politic călcând în picioare principii și erijându-vă în apărătorul ridicol și nenecesar al unor oameni care știu foarte bine cât au muncit și a căror muncă le-a fost recunoscută de către cei care le-au fost alături, nu din sediul PNL sau din vacanță.

Ați arătat că nu cunoașteți nimic din Președinția României la Consiliul UE.

Pentru că dumneavoastră, cei din PNL, ați urmărit de pe margine, cu zero suport și implicare în acest proiect important pentru România, nu pentru guvern sau pentru PSD. Asta nu ați înțeles și este rușinos", a mai explicat secretarul general al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel