Mihai Fifor, declarații la ieșirea de la DNA Timișoara

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Mihai Fifor a făcut declarații la ieșirea de la DNA Timișoara, unde a fost audiat în dosarul șpăgilor de la Arad, în calitate de martor.

"Am venit astăzi (vineri n.r.) în calitate de martor citat în cazul de la Arad mediatizat în ultima perioadă. Era absolut firesc să răspund solicitărilor procurorului de caz pentru că nu am avut niciodată nimic de ascuns, întotdeauna am fost un om care a respectat legea şi întotdeauna am spus că dacă vreodată este nevoie, mă pun fără niciun fel de probleme la dispoziţia organelor de cercetare atunci când e nevoie de mine şi de informaţii pe care aş putea să le ştiu. Vreau să spun cu toată fermitatea că nu am cunoştinţă de tot ce s-a întâmplat în acest dosar. Am văzut în presă lucruri pe care le dezavuez în modul cel mai ferm. Am încercat întotdeauna de-a lungul carierei mele să respect şi să aplic legea şi rămân în continuare extrem de ferm în a susţine aceste lucruri", a afirmat Fifor potrivit Agerpres.

"Rămân extrem de ferm"

"Am încercat întotdeauna, de-a lungul carierei mele, să respect legea şi să o aplic şi rămân, în continuare, extrem de ferm în a susţine aceste lucruri. Vreau să spun cu fermitate că sprijin activitatea instituţiilor abilitate să facă lumină în acest caz pentru că eu cred că este important ca lucrurile să fie analizate şi lămurite cum prevede legea. Sunt, în continuare, ferm decis să sprijin activitatea instituțiilor pentru că eu cred că este important să se finalizeze şi să se ducă la bun sfârşit acest caz", a declarat Mihai Fifor.

"Nimeni nu mi-a cerut să-mi exercit în vreun fel influenţa"

"Am stat (la audieri n.r.) cât mi-a solicitat procurorul de caz să stau, am răspuns întrebărilor domniei sale, repet, nu am cunoştinţă de ceea ce s-a întâmplat acolo, sunt lucruri pe care le-am aflat din presă (...). E important ca toată lumea să respecte legea. Nimeni nu mi-a cerut niciodată să-mi exercit în vreun fel influenţa sau autoritatea în favoarea cuiva pentru angajări sau pentru orice fel de altă problemă, pentru că sunt un om corect care respectă legea", a conchis Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel