Mihai Fifor, către Iohannis: Mai bine trimiteți decorațiile la sediul PSD

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Președintele Klaus Iohannis „a dat o decorație ca să se poată împăuna cu o reușită a Guvernului PSD”, susține Mihai Fifor.

„Mă întrebam zilele trecute în ce calitate s-a dus Klaus Iohannis la inaugurarea Stației de comprimare a gazelor naturale de la Podișor – o investiție realizată 100% de Guvernul României.

Citind presa am aflat răspunsul. S-a dus să dea o decorației companiei Transgaz: „Ordinul Meritul Industrial și Comercial în grad de comandor". Deci a dat o decorație ca să se poată împăuna cu o reușită a Guvernului PSD!”, a scris, duminică, Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

„În logica asta”, a continuat Mihai Fifor, „urmează să vedem decorații pentru toate realizările PSD pe care Iohannis și le-a trecut în broșura sa electorală. O decorație pentru creșterile de pensii salarii, o medalie pentru plafonul pus de PSD ca să nu mai crească facturile la gaze și energie electrică, o distincție pentru înlocuirea ROBOR ca să nu mai crească ratele românilor”.

„Domnule Iohannis, mai bine trimiteți decorațiile la sediul PSD și vă invităm noi când vom prezenta bilanțul guvernării!”, a concluzionat Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel