Mihai Fifor, anunţ important: La MAI se fac eforturi pentru elucidarea cazului. Oamenii trebuie să se simtă în siguranţă

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Ministrul de interne, Mihai Fifor, a declarat la Antena 3 că nu doar clasa politică trebuie să răspundă în faţa cetăţeanului, dar şi că MAI face eforturi pentru a elucida misterul dispariţiei fetelor răpite la Caracal. 

"În faţa cetăţeanului nu răspunde doar clasa politică, ar trebui să răspundă toată lumea, fie că vorbim de magistraţi, poliţişti sau funcţionari publici. Pentru erori în faţa cetăţeanului trebuie să răspundă în mod egal toată lumea pentru că cetăţeanul are dreptul să beneficieze de cele mai bune servicii. În altă ordine de idei, vreau să fac o precizare foarte importantă, care pare să scape din vederi. În momentul de faţă, ancheta se desfăşoară sub coordonarea DIICOT, nu a MAI. MAI oferă sprijin! Este bine să se ştie lucrul ăsta, pentru ca oamenii să înţeleagă cum se desfăşoară această anchetă. 

În ceea ce îi priveşte pe colegii mei din MAI, se lucrează fără niciun răgaz. De joi, de când a pornit această dramă, colegii mei sunt în activitate şi îşi fac datoria. Nu vorbesc de cei care au greşit, pentru că ei vor plăti indiferent de funcţii. Dincolo de ei, sunt mulţi angajaţi MAI care îşi fac datoria şi încearcă să afle ce s-a întâmplat la Caracal. Ne interesează ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple", a declarat Mihai Fifor. 

Alexandra, încă în viaţă? 

Ministrul interimar de interne s-a abţinut să comenteze posibilitatea ca Alexandra să trăiască. 

"Nu vreau să fac speculaţii pe această temă, pentru că sunt la rândul meu părinte şi nu pot să îi ofer explicaţii fiicei mele. Ea se uită la televizor, vede că oamenii se uită la MAI cu speranţă şi aşteaptă să spună că lucruri de genul ăsta nu se vor mai întâmpla vreodată. Îmi doresc ca oamenii să se simtă în siguranţă!", a mai spus Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel