Mihai Chirica, primar PSD, gest uimitor după atentatul din Barcelona. Mesaj tulburător

foto Facebook Mihai Chirica
foto Facebook Mihai Chirica

Primarul Mihai Chirica a făcut un gest răvășitor, alături de doi copii, după atentatul din Barcelona. 

Drapelul Spaniei a fost arborat, vineri seară, de doi copii şi de primarul Mihai Chirica în faţa Primăriei, în semn de solidaritate, susţinere şi compasiune faţă de victimele atacului terorist din Barcelona şi rudele acestora.

”Trebuie să facem front comun împotriva tuturor formelor de terorism, împotriva acestor încercări de a instaura frica în inimile noastre. Acum, în prag de asfinţit de seară, cei care ar fi putut trăi astăzi să se bucure şi ei de asfinţit. Uite că nu o să mai poată să o facă, pentru că vremurile sunt cum sunt. Vrem să tragem un semnal de alarmă. Europa este ţara inteligenţei, a civiliziaţiei, a culturii, a tuturor lucrurilor bune. E păcat că nu reuşim să ne găsim liniştea. Vrem ca în fiecare colţişor din Europa să tragem un semnal de alarmă împotriva terorismului, pentru viaţă, să arătăm că oricât de mult terorism ar veni în Europa, cu atât mai multă viaţă va fi şi prin urmare să facem un efort comun ca lucrurile să intre în normalitate”, a declarat primarul Mihai Chirica. 

[citeste si]

Tot în semn de solidaritate cu victimele atentatului terorist, zeci de ieşeni au ieşit din case pentru a aprinde lumânări pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. 

(w670)

Foto Facebook Mihai Chirica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel