EXCLUSIV  Chirica, murdărit cu iaurt. Val Vâlcu, observație despre polițiști. Reacţia care a lipsit

Mihai Chirica, murdărit cu iaurt la Iaşi. Val Vâlcu, OBSERVAŢIE CHEIE. Reacţia care a lipsit în cazul Doina Pană
Mihai Chirica, murdărit cu iaurt la Iaşi. Val Vâlcu, OBSERVAŢIE CHEIE. Reacţia care a lipsit în cazul Doina Pană

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat ironic reacţia sindicaliştilor din Poliţie după ce primarul Mihai Chirica de la Iaşi a fost atacat cu un iaurt pe 24 ianuarie. 

Astfel, Val Vâlcu a observat că niciunul dintre sindicalişti nu a avut nimic de spus cu privire la cazul Doina Pană, ministru al Mediului, care a fost otrăvită cu mercur şi în cazul căreia se caută vinovatul de mai mulţi ani, fără rezultat. 

"Doi sindicalişti din Poliţie, unul mai vehement, unul mai temperat, s-au întrebat retoric de ce nu se face plângere penală în cazul atentatorului cu iaurt de la Iaşi. Că ar trebui să fie sesizare din oficiu sau că ar trebui să depună primarul plângere pentru ultraj, asta îi interesa. 

Dar în cazul atentatului cu mercur, tentativa de otrăvire a unui ministru, nu s-au sesizat la adresa colegilor lor care anchetează de 4 ani fără succes cazul? Bănuiesc că atentatorul la viaţa ministrului Mediului, care se opunea mafiei lemnului, nu e puţin mai periculos decât stropitul cu iaurt al unui primar", a punctat Val Vâlcu. 

În plus, jurnalistul a mai atras atenţia şi că acesta este un modus operandi al poliţiştilor, ei reacţionând extrem de repede la cazurile simple. 

"În general, Poliţia imediat reacţionează în cazuri simple. La Iași era uşor de dovedit cine a aruncat cu iaurt, erau înregistrări. Pe principiul ”dacă ştiţi cine v-a spart maşina, veniţi cu el la Poliţie şi îl prindem imediat”. Cam ăsta e mecanismul! Dacă se bat doi oameni în faţa unui bar, imediat sunt prinşi. Pe cele uşoare le rezolvă imediat, cele mai grele rămân cu NUP ani de zile", a concluzionat Val Vâlcu. 

*acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel