Mihai Bendeac, slujbă de înmormântare la iUmor

Mihai Bendeac a avut parte de o surpriză de proporții în cadrul ediției iUmor, din această seară. Concurentul Manea Agheană a ales să prezinte înmormântarea lui Bendeac pe scena iUmor pentru a merge în etapa următoare.

"Primește, Doamne, pe robul tău Mihai și iartă-L de păcate în veci și pururea Amin! Și acum iubita lui Mihai: De ce te-ai dus, mă, Mihai, mă? Eu mă învățasem cu tine, mă. În puii tăi mă culcam, în puii tăi mă sculam, mă, Mihai, mă", este începutul numărului concurentului Manea Agheană pe scena iUmor.

(w670)

Mihai Bendeac a reacționat imediat: "Regia, a venit un concurent care mă înmormântează, sper că realizați asta."

Juratul Cheloo se declară supărat pentru că nu a fost el cel înmormântat de concurentul iUmor. "Domnul Manea a încercat să îl îngroape pe Bendeac și am simțit o ușoară invidie pentru că toată munca depusă aș fi vrut să mi se adreseze pentru că știu exact ce mi-aș dori să se întâmple la înmormântarea mea și nu aș fi fost de acord cu el nici măcar o secundă", afirmă Cheloo în timpul emisiunii.

Bendeac, un comediant desăvârșit, a dorit să completeze prestația concurentului, amuzându-se: "Aprindeți-mi o lumânare, vă rog, că nu vreau să mor fără lumânare."

De asemenea, Delia și Bendeac se bucură pentru alegerea concurentului, niciunul dintre cei doi nu și-ar fi dorit să fie Cheloo personajul principal din scenetă. "Mă bucur că l-ați ales pe el, pentru că dacă l-ați fi ales pe Cheloo, probabil că mureați dumneavoastră, mă gândesc", spune Delia după încheierea prestației lui Manea Agheană.

Manea Agheană a primit doi de "Da" din partea Deliei și a lui Bendeac și un "Nu", din partea lui Cheloo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel