Mihai Bendeac, "profesor" pentru Mihaela Rădulescu: Ori faci o treabă...-VIDEO

Scutaru Cristina / 05 Martie 2018 / 19:25 Salveaza PDF Comentarii

Mihai Bendeac a făcut un gest pe care anterior l-a făcut și Mihaela Rădulescu la PRO TV.

Actorul s-a aruncat în făină, la cererea unei concurente de la iUmor. De altfel, Mihai Bendeac a făcut și un comentariu la adresa Mihaelei Rădulescu spunând că îi arată el cum se face o astfel de acțiune. "Ori faci o treabă, ori nu o faci", a spus juratul de la iUmor.

Vă amintim că Mihaela Rădulescu a făcut senzație în prima ediție a sezonului cinci a emisiunii "Românii au talent" de la Pro TV. Jurata l-a sărutat pe gură pe un student de 21 de ani și mai apoi a lins făină de pe corpul unei rusoaice, după care s-a tăvălit pe scenă prin făină.

Lider de audiență

Cea de-a doua ediţie a celui mai nou sezon "iUmor", difuzată duminică seara între orele 19.58 și 22.30, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, pentru a doua săptămână consecutiv, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 10.7 puncte de rating și 21.8 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 10.1 puncte de rating şi 20.7 % cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20.29, peste două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3