Mihai Bendeac, așa cum nu l-ai mai văzut. Număr de contorsionism, combinat cu tir cu arcul

Mihai Bendeac a fost voluntar într-un număr de contorsionism la iUmor.

Mihai Bendeac, juratul cunoscut pentru curajul de care a dat dovadă în toate cele unsprezece sezoane ale show-ului, va urca din nou pe scena iUmor în calitate de asistent într-un număr de contorsionism. Momentul inedit din care va face parte juratul va putea fi urmărit sâmbătă, de la 20:00,  la Antena 1.

Sara Twister a venit la iUmor cu un număr de contorsionism combinat cu tir cu arcul. „Partenerul meu nu a putut ajunge, din păcate, dar mi s-a spus că mă poate ajuta cineva. Cred că tu ești acela”, a spus concurenta privindu-l pe Mihai Bendeac. Deși inițial nu a avut nicio problemă să participe la show, momentul de tir cu arcul l-a făcut pe juratul iUmor să-și adreseze numeroase întrebari: „Aici trebuia să ajungă viața mea? De ce eu?”, a glumit Mihai Bendeac. Telespectatorii pot vedea cum a decurs momentul, mâine, de la 20:00, la Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel