Mihăiță Calimente, GAFĂ în direct. Alina Gorghiu, reacție acidă

Copreşedinta PNL, Alina Gorghiu, şi-a cerut scuze, miercuri, în legătură cu declaraţiile făcute la România TV de deputatul PNL Mihăiţă Calimente. 

Mihăiţă Calimente a declarat că "strada" ar trebui să îi voteze pe bulgari dacă nu îi preferă pe liberali, în contextul unor eventuale alegeri anticipate.

"Vreau să-mi cer eu scuze public faţă de o declaraţie neinspirată a unuia dintre colegii noştri din Parlament. E vorba de declaraţia lui Calimente. Şi când spun total neinspirată e o etichetă foarte blândă pe care o dau în public. Dar credeţi-mă că, în privat, discuţia cu domnul Calimente va avea loc în cu totul alţi termeni. (...) Riscă să candideze în Bulgaria. Cazul va fi discutat în primul BPN", a precizat Alina Gorghiu.

Deputatul Mihăiţă Calimente a vorbit despre soluţiile de după demisia premierului Victor Ponta şi depunerea mandatului Guvernului: "Ori actuala majoritate reuşeşte să rămână împreună şi prezintă un alt candidat pentru învestitura de prim-ministru, ori se realizează altă majoritate parlamentară, dacă actuala majoritate nu mai rezistă în forma în care este şi cineva de la noua majoritate va fi învestit în funcţia de prim-ministru. (...) Şi alegerile anticipate ar fi binevenite, dar după cum ştim este foarte greu de obţinut un vot în Parlament pentru alegeri anticipate. Nu s-a reuşit niciodată în nicio legislatură".

"Dacă poporul nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe bulgari", a adăugat Mihăiță Calimente, întrebat ce se va întâmpla dacă 'strada' nu va dori să-i voteze pe liberali. Ulterior, deputatul liberal şi-a cerut scuze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel