Mihaela Rădulescu, sărut Daniela Nane: Eu nu-s lesbiană

Mihaela Rădulescu se apără după ce în presă au apărut niște fotografii în care se săruta cu Daniela Nane, imagini realizate în urmă cu 13 ani.

"Au găsit poza cu sărutul dintre mine și Daniela Nane. Minunat ! Culmea, acum vreo... 13 ani, era un manifest pentru deschidere, pentru ei, cei care au sărit de... fund în sus, azi. Iată și poza cu mine cheală, jucând rolul unui călugăr budhist, tot într-un pictorial din TABU.

Și niscaiva poze din cele 6 filme în care am jucat diverse roluri, din videoclipuri sau campanii sociale, unde am mâncat și bătaie, ca să lupt împotrivă violenței domestice, iată tot spre binele unor femei care azi mă hulesc... Ce mai contează, io sigur nu-s nici lesbiană, nici cheală, nici călugăr, nici... luptătoare la Revoluția din Timișoara ( în filmul "15" eram, nici iubita lui Tudor Chirilă (în filmul "Legături bolnăvicioase" eram, nici n-am murit căsăpită de un ucigaș în serie (în filmul "Fall down dead" am murit groaznic...

Mai, oameni buni, faceți diferență între roluri... și viață, între campanii sociale și... îndrăzneală", a scris diva de la Monaco pe Facebook.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, lecție de ipocrizie în timp ce se sărută cu o femeie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel