Mihaela Rădulescu: Mi-e silă de jigodii libidinoase

Mihaela Rădulescu: "Port pantofi cu un număr mai mare"
Mihaela Rădulescu: "Port pantofi cu un număr mai mare"

Mihaela Rădulescu spune că este dezamăgită de unii dintre prietenii săi virtuali. Vedeta mărturiseşte că a fost escrocată, pe Facebook, şi spune că, aproape zilnic, rămâne cu un gust amar când accesează Facebook-ul.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu a fost snopită în bătaie. Video ȘOCANT

"A fost o vreme când mai reușeam încă să mă distrez grozav pe FB cu prieteni deștepți și calzi, fără să-mi fie sila de jigodii libidinoase. Era un timp în care mi se arătau niște oameni frumoși - și sunt câțiva minunați aici - pe unii am ajuns să-i cunosc și să mă mândresc că nu mi-au înșelat așteptările. Alții m-au ranit de cum i-am lăsat mai aproape... Alții, pur si simplu, m-au escrocat profesionist.

Ca și în lumea largă, aici avem toate tipologiile, n-avem cum să ne plictisim, dacă acceptăm diversitatea și dacă în distracția asta nu uitam prea tare de noi și de cei dragi... și de viața pe care trebuie s-o trăim și mai intens decât în fața unui ecran....

Îmi sunt dragi mulți, chiar prea mulți oameni de aici. Pe unii i-am regăsit după ani și ani, neschimbați în rău sau mult mai profunzi.... Pe alții, i-am simțit de la primele cuvinte, nu neapărat de laudă. Am vibrat cumva și am știut că... am descoperit un prieten real, chiar dacă habar n-am cum e parfumat. Probabil că mai sunt o mulțime de oameni pentru care n-am avut timp, dar care-s minunați și care-s... măsura mea de prietenie", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel