Mihaela Rădulescu, după imaginea publicată de Răzvan Simion: Răzvane, e atât de frumoasă

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Răzvan Simion este un tată mândru și împlinit. 

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit, recent, vârsta de 17 ani. Prezentatorul de la Antena 1 i-a transmis un mesaj emoționant fiicei lui.

„Minunea mea de 17 ani… La mulți ani, Picătura mea de sânge!”, a scris Răzvan Simion pe contul de Instagram, unde a publicat și următoarea imagine:

1. -imagine fara descriere- (razvan_simion_si_fiica_lui_foto_instagram_51331700.jpg)

Mihaela Rădulescu i-a comentat, tot pe Instagram: „Să fie sănătoasă și norocoasă! Ce ne-au crescut ăia micii, Răzvane... E atat de frumoasă...”

„Așa se numără, nostalgic, trecerea noastră pe acest pământ. La mulți ani, leilor Ayan și Mihaela!”, a scris, ulterior, Răzvan Simion. 

VEZI ȘI: Cum e Denise Rifai atunci când nu o vede nimeni

Răzvan Simion a împlinit 41 de ani pe 8 august

Lucrurile s-au aranjat liniștit în viața lui Răzvan Simion. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan. Răzvan Simion și Daliana Raducan sunt din ce în ce mai vizibili pe rețelele sociale, acolo unde în imagini lasă de înțeles că îi leagă sentimentele puternice.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu.

Amintim că Lidia Buble și Răzvan Simion au format, timp de cinci ani, unul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții a venit cel al despărțirii. 

Acum, la mai bine de un an de la despărțirea celor doi, cântăreața Jo, pe numele ei real Ioana Anuța, a vorbit despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. 

Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia", a declarat Jo în cadrul podcastului "Stai să zic eu", găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel