Mihaela Huncă (Pro România): Anisie a mai “rezolvat” o problemă. E strigător la cer!

Mihaela Huncă, deputat Pro România, transmite un mesaj ferm, precizând că „este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației”.

„Singurii cu temele nepregătite din învățământul românesc sunt din nou cei din Ministerul Educației! După ce până acum a picat toate examenele de gestionare a activității ministerului, Monica Anisie a mai “rezolvat” o problemă: a împărțit 8000 de tablete celor peste 250 de mii de elevi bucureșteni! Mai mult decât atât, tabletele cumpărate de Ministerul Educației nu au ajuns la timp în nicio școală din București, și  au stat blocate într-un depozit al Inspectoratului Școlar timp de două săptămâni”, a declarat Mihaela Huncă. 

„Este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației”, a subliniat Mihaela Huncă, adăugând: „lipsa totală de profesionalism și delăsarea au creat haos în învățământ!”

„Au avut câteva luni bune la dispoziție să doteze toate școlile cu tablete pentru ca sistemul de predare on line să decurgă fără probleme. Ce au făcut guvernanții în tot acest timp? Au avut probleme mult mai importante decât educația și sănătatea românilor de rezolvat, cum ar fi pregătirea cu orice preț a două rânduri de alegeri”, a încheiat deputatul Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel