Urmărește emisiunea live


Mihaela Buzărnescu, la un pas de retragere. O lecție despre ambiție

Mihaela Buzarnescu
Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a avut o ascensiune remarcabilă în ultimul an. Sportiva româncă a reușit să ajungă din preajma locului 550 în tenisul mondial, pe locul 38 WTA.

„Eu mai fusesem, la 18 ani, pe locul 240. Ulterior, în 2011 şi 2012 urcasem pe 140. Apoi m-am oprit doi ani şi, într-adevăr, am pierdut clasamentul şi am mai avut o oprire în 2016. Şi anul trecut, da, eram pe locul 540 sau 570. La începutul anului, chiar înainte de Australian Open, când mi-am folosit clasamentul îngheţat. Şi nu speram să ajung vreodată la asemenea rezultat", a povestit Buzărnescu emoționată, la Digi Sport.

La un pas de retragere

Buzărnescu a suferit mai multe intervenții chirurgicale și la un moment dat și-a pierdut speranțele că va mai putea juca vreodată. Astfel, s-a pus pe învățat pentru a obține doctoratul la UNEFS.

„Eu am câştigat titlul la US Open la dublu şi am făcut o semifinală la simplu. Locul 4 a fost cea mai bună poziţie pe care am ocupat-o. Toată lumea spera că voi avea aceeaşi evoluţie şi la seniori. Poate corpul meu e mai sensibil. Pentru că antrenorul meu de pregătire fizică îmi spune că am corpul mai feminin, nu pun musculatură ca alţi sportivi", a declarat sportiva ma „Matinalul" Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu, în vârstă de 29 de ani, a câștigat 22 de turnee ITF în carieră, iar în acest an a jucat prima finală WTA, la Hobart, pierdută în fața belgiencei Elise Mertens, scor 1-6, 6-4, 3-6.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel