Mihaela Buzărnescu, calificată pe tabloul principal al turneului de la Miami

Mihaela Buzărnescu, pe tabloul principal de la Miami
Mihaela Buzărnescu, pe tabloul principal de la Miami

Mihaela Buzărnescu s-a calificat marți seara pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 1000 de la Miami, dotat cu premii în valoare de 3.260.190 USD, învingând-o dramatic, în ultimul tur, pe germanca Anna-Lena Friedsam, numărul 125 WTA, după ce a salvat o minge de meci.

Românca a pierdut categoric primul set, cu 2-6, însă în setul doi a dat semne de reviriment, reușind să ducă scorul la 4-2. Germanca a revenit însă și a dus setul în tiebreak, pe care Buzărnescu l-a câștigat cu un excelent forcing pe final (7-6/7-4).

Setul 3 a fost unul de mare dramatism. Buzărnescu a început slab, a pierdut 2 game-uri pe propriul serviciu, Friedsam având minge de meci la 5-2. Românca a salvat și a făcut rebreak-ul, după care a revenit spectaculos și a câștigat toate celelalte game-uri. La 6-5 Buzărnescu și-a procurat la rândul ei 3 mingi de meci. Friedsam a reușit să salveze 2, de la 0-40 la 30-40, dar Buzărnescu s-a concentrat și a valorificat-o pe ultima, obținând victoria și calificarea pe tabloul principal.

Pentru calificare, Buzărnescu va fi recompensată cu 10.000 USD şi 30 de puncte WTA.
Pe tabloul principal al turneului de la Miami România mai are trei reprezentante, pe Simona Halep (3 WTA, cap de serie numărul 3), care va intra direct în turul 2, Irina Begu, (74 WTA) și Sorana Cîrstea (66 WTA), care a acces marți în turul 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel