Mihaela Bilic NU bea apă. Motivul pentru care nu îi este niciodată sete: Oamenii se simt vinovaţi

Mihaela Bilic, foto Facebook
Mihaela Bilic, foto Facebook

Dr. Mihaela Bilic, cunoscut nutriţionist, a recunoscut într-un interviu că nu consumă deloc apă, deşi ea este recomandată în orice dietă. 

"Dragii mei, recunosc. Eu nu beau apă, nu o consum, nu îmi e niciodată sete. Am văzut că acelaşi tip de atitudine îl regăsesc la multe persoane. Spre deosebire de mine, care sunt nutriţionist şi am curajul să recunosc că nu îmi place apa, privitorii se simt vinovaţi, consideră că nu au un comportament sănătos. Dar apă înseamnă şi ceai, şi ciorbă, şi lapte. 

Apă avem şi în unt, şi în carne, şi în toate fructele şi legumele. Eu mereu am căutat variante de lichide care să aibă gust, aromă. 

Ce îmi place mie la ceaiuri este că sunt infuzii de plante. Deci ce avem acolo? O apă cu gust! Eu aşa îmi fac acasă, tot felul de infuzii de plante, pe care le pun într-un ceainic mai mare. Şi am 1,5 - 2 litri de ceai pe zi. Lăsaţi natura să dea gust apei voastre!", a spus Mihaela Bilic, potrivit Spectacola.

VEZI AICI ŞTIREA COMPLETĂ

De ce e mai bine pentru siluetă să mănânci şi pâine la salata de roşii cu brânză

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a explicat de ce este mai bine pentru siluetă să adăugăm şi o felie de pâine la salata de roşii cu brânză.

În ceea ce priveşte salata de roşii, Mihaela Bilic a spus că poate fi o mâncare sănătoasă, dar depinde cât ulei şi câtă brânză adăugăm în salată.

Porţia zilnică de ulei ar trebui să fie de doar două linguri pe zi, în timp ce porţia zilnică de telemea ar trebui să fie între 70 şi 100 de grame. „Este ridicol de mică, mai ales pentru cei care spun: nu mai mănânc pâine, că pâinea îngraşă, şi mănânc roşiile goale cu brânză. Când mă uit la pachetele de brânză trase în ţiplă, la 500 de grame, mi se pare ridicol, iar ăla de 100 nici nu poţi să-l tai în două, este o felie mai grosuţă. Brânza este un fel de superlapte, nu putem să-l mâncăm decât dacă la masa respectivă punem roşii şi poate o feliuţă subţire de pâine şi gata, dar ni s-a dus raţia de 300-400 de calorii şi pare că nu am mâncat mare lucru”, a spus, la Digi 24, Mihaela Bilic.

„Brânza o putem mânca cu uşurinţă, nu are niciun strop de fibre, nu ne satură şi, dacă nu punem lângă ea nişte legume şi un strop de pâine, e grav pentru siluetă să ne săturăm cu brânză”, a mai spus Mihaela Bilic.

VEZI AICI ŞTIREA COMPLETĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel